VELKOMMEN TIL JULEMØTE I SCHAFTELØKKEN

Vi ønsker våre medlemmer og gjester velkommen til julemøte den 6. desember kl. 19.00.

Tradisjonen tro serveres det snitter og hvitvin mot en egenandel på 100 kroner.  Gjester er hjertelig velkomne!

I år får vi besøk av Østfold strykekvartett som består av Ole Hermann Huth og Maria Sergejevna Dahl, fioliner, Helle Tennøe Andersen, bratsj og Liv Frengstad, cello.

Østfold Strykekvartett vil fremføre Johan Svendsen strykekvartett i a-moll, opus 1, et verk Svendsen skrev bare 25 år gammel. Det var i året 1865 mens han studerte i Leipzig. Partituret er nå for første gang utgitt på Musikkforlaget, stemmene likeså.

Musikerne er alle fire aktive i Østfolds musikkliv, som freelance musikere ,og som pedagoger i Sarpsborg og Moss. De er også tilknyttet Østfold symfoniorkester som gruppeledere.

De sier om seg selv: «Kvartettlivet vårt begynte så smått med div kirkemusikalske oppdrag. I 2013 bestemte vi oss for å spille mer jevnlig sammen. Vi har spilt på kafe og på herregårder, i vielser i havgapet og nå senest en liten gamlehjems turne. Vi har hatt årlige oppdrag for Ny Musikk Østfold og urfremført kvartetter av Erik Wøllo, Lene Grenager, Anniken Paulsen, Stian Omenås og Åse Hedstrøm. Nå i høst har vi jobbet med norske kvartetter, både Griegs g-moll og Johan Svendsens kvartett i a-moll, opus 1 og Hedstrøms « Sorti» Dette har vi nylig fremført i Moss og i Eidsberg.»

Av hensyn til matbestilling ber vi om at påmelding sendes til inger.solem@gmail.com innen 1. desember.